THE MOMENT IS NOW! THE MOVEMENT IS HERE!

Wij maken een nieuwe stap in de #Refillution met onze nieuwe refill bar! Vanaf nu zijn al je favoriete Authentic Beauty Concept shampoo’s en conditioners bij ons verkrijgbaar in een refill verpakking. Dit betekent dat onze refill bar jouw helpt je ecologische voetafdruk te verkleinen door je fles opnieuw te gebruiken. Geen afval, eenvoudig bij te vullen en goed voor het milieu.
 

WE BELIEVE IN AUTHENIC BEAUTY

Authentic Beauty Concept is een holistisch premium brand ontwikkeld in samenwerking met een uniek kappers collectief die een nieuwe kijk op authentic beauty omarmt.
 

WE BELIEVE IN PURE INGREDIENTS

Authentic beauty is natural and simple.

 

CAREFULLY SELECTED, FREE-FROM AND VEGAN

Om de natuurlijke schoonheid te benadrukken, kiezen we voor zorgvuldig geselecteerde, duurzame ingrediënten, waarvan wij de oorsprong kennen. Onze producten bevatten geen siliconen, oppervlakte-actieve sulfaten, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen, maar krachtigere veganistische ingrediënten.  Deze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd: wat we weglaten is net zo belangrijk als wat we erin stoppen.

 

Prijzen Authenic Beauty Concept Refill bar 

De Authenic Beauty Concept Refill verpakkingen zijn verkrijgbaar vanaf €24,60. Dit bedrag betaal je de eerste keer en daarna krijg je bij elke refill 10 % korting. Alle refill verpakkingen kunnen 5 keer opnieuw gevuld worden.

Wil je meer informatie over onze Authentic Beauty Concept Refill Bar? Neem dan gerust contact met ons op of loop gezellig binnen bij ons in de salon.
 
Onze Refill Bars zijn gemaakt met als doel het ‘reduce, reuse, recycle’-model (verminderen, hergebruiken, recyclen) te stimuleren, mindful consumeren aan te moedigen en een duurzamere haarverzorgingsmethode te promoten. De bars werden in 2020 voor het eerst gelanceerd, waarbij we in samenwerking met enkele zorgvuldig uitgekozen #AuthenticBeautyMovement flagship-stores het concept introduceerden. Nu spreiden we ons aanbod uit zodat elke salon, ongeacht de grootte of locatie, de mogelijkheid heeft om navulproducten aan te bieden. Er is nooit eerder zo’n groot bewustzijn geweest van de problemen die wegwerpplastic met zich meebrengt en het is nooit eerder zo belangrijk geweest om actie te ondernemen. In dit momentum gevoed door gedragsverandering wilden we het voor iedereen makkelijk maken om zijn of haar steentje bij te dragen en de planeet positief te beïnvloeden.

De speciale hervulbare flessen zijn gemaakt van 90% post-consumer recycled kunststof (PCR), oftewel bestaand plastic waar we anders moeilijk vanaf zouden komen. Elke 250ml-fles uit de winkel kan ten minste vijf keer hergebruikt worden, waardoor je maar liefst 83% plastic bespaart*. De etiketten op de fles zijn Forest Film-etiketten (het eerste op hout gebaseerde folie-etiketmateriaal op de markt, met een ISCC-label**) en bevatten alle benodigde informatie.

In onze nieuwe Refill Bars wordt gebruik gemaakt van vijfliterflessen, ook van 50% PCR, met daarop Forest Film-etiketten. De navulpomp is ook herbruikbaar. Een bezoek aan de Refill Bar is een speciale kapsalonervaring en een momentje van verbinding met je kapper. Het is een maatoplossing, het is beter voor de planeet en het is toch, nog steeds, een hoogwaardig, professioneel product.

In de kapsalon staat een team van 11 professionals voor u klaar. U kunt bij ons een afspraak maken voor verschillende behandelingen:

  • Knippen
  • Kleuren
  • Permanenten
  • Extensions
  • Opsteken
  • Bruidsarrangementen evt. met make- up