Balayage

Bij ons in de salon zijn er verschillende mogelijkheden voor een balayage behandeling. We geven je ten eerste een uitgebreide uitleg en advies omtrent haartype en kleur want elk kapsel is uniek. Wat past het beste bij jou? Daar gaan we samen naar kijken voordat de behandeling start!

Een kleuring waarbij de aanzet donker is en het haar naar de punten toe steeds lichter wordt. Bij Van Herpen Kappers Heesch hebben wij kleurspecialisten die daar veel ervaring in hebben. De kleur en de techniek die in elke lengte en kleur toegepast kan worden. Balayage heeft een zacht verloop van kleur.

Olaplex

Het enige gepatenteerd systeem dat extreem beschadigt haar herstelt. Het verandert droog en poreus haar in zacht, glanzend en sterk haar. Olaplex is ontwikkeld voor alle kleurproducten en toepasbaar op elk haartype. Het beschermt het haar en geeft het een gezonde look.

Producten Olaplex

Er zijn verschillende producten van Olaplex te verkrijgen bij ons in de salon.

Prijzen

De prijzen van lang haar kleuringen zijn sterk afhankelijk van de dikte en lengte van het haar. Een advies gesprek is bij ons kosteloos en geheel vrijblijvend.
In dit gesprek maken wij een duidelijke prijsindicatie zodat je nooit voor een verrassing komt te staan. Zo houden we rekening met jouw budget en kunnen we altijd iets bieden wat voor jouw past!

Highlights vanaf €34,00
Balayage vanaf €79.00

In de kapsalon staat een team van 11 professionals voor u klaar. U kunt bij ons een afspraak maken voor verschillende behandelingen:

  • Knippen
  • Kleuren
  • Permanenten
  • Extensions
  • Opsteken
  • Bruidsarrangementen evt. met make- up

Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor afspraken kunt u telefonisch contact met ons opnemen of online een afspraak inplannen.