GHD styling tools

GHD is een brand van professionele styling tools. Geliefd onder stylisten wereldwijd.
GHD staat bekend om hun hoogwaardige stylingtools. De tools zorgen voor 50% minder haarbreuk en 20% meer glans.

Ontdek de ultieme stylingervaring met de GHD platinum+ Styler!

Door de gepatenteerde ultra-zone in de tool kun je op een veilige manier je haar stylen  van aanzet tot punt. Creeër moeiteloos een langdurige glanzende look.

Deze technologie herkent de hoeveelheid haar en past zich aan jouw stylingsnelheid aan. De optimale stylingstemperatuur van 185°C blijft constant over de gehele plaat, doordat de temperatuur 250 x per seconde wordt gemeten. Het resultaat is een perfecte styling afgestemd op jouw wensen. Het wishbone scharnier geeft je optimale controle en flexibiliteit. De geavanceerde, zwevende platen met hoogglans finish zorgen voor een gemakkelijke en perfecte styling met een glad en glanzend resultaat zonder schade. De styler schakelt automatisch uit na 30 minuten inactiviteit.

GHD curve krultangen bieden geavanceerde styling met ook hierin de gepatenteerde ultra-zone technologie, die zorgt voor een constate stylingstempratuur.

De temperatuur wordt gecontroleerd middels zes hittesensoren, die ervoor zorgen dat de temperatuur constant blijft en optimaal verdeeld wordt. De hele dag prachtige krullen zonder beschadiging aan het haar. De ghd curve® soft en classig curl tong zijn  professionele krultangen met klem en een diameter van 32 of 26mm voor het creëren van volume en soepelvallende, zachte krullen bij lang haar. Het uiteinde van de tang blijft koel, zodat je de krultang ook daar kunt vastpakken, waardoor je met beide handen kunt krullen. Het snoer heeft een professionele lengte zodat je overal aan de slag kunt.

De automatische slaapstand na 30 minuten inactiviteit neemt je alle stress uit handen en dankzij het universele voltage kun je overal ter wereld aan de slag.

Met een groot assortiment hebben wij verschillende krultangen voor alle haartypes, lengtes voor de gewenste looks.

Heb je interesse in deze tools, loop gerust binnen voor informatie. Vraag er naar bij onze styliste in de salon.