De afgelopen maanden zagen we al wat meer koper tinten in het straatbeeld. In het voorjaar benoemde wij de trend spicy copper. Deze koper tint was fel van kleur en had een pittige uitstraling.
De haartrend die je dit najaar en begin volgend jaar ontzettend veel voorbij gaat zien komen is Cowgirl Copper.
Deze prachtige koper tint is zacht en heeft soms een wat bruine karamel ondertoon, hierdoor matched deze haarkleur trend perfect bij verschillende huidskleuren.
Heb je bijvoorbeeld een mattere ondertoon in je huid dan is het ontzettend mooi om wat meer rosé tinten aan deze Cowgirl Copper kleur toe te voegen.

Afspraak maken? Neem contact met ons op via 0412-451332

Moneycomb blonde / old money blonde:

Waar wij in het voorjaar in onze blog schreven over de trend blond blonder blondest een trend waarbij de haarkleur niet blond genoeg kon zijn. Gaan we dit najaar met de Old Money Blonde haartrend wat meer natuurlijke tinten toevoegen aan ons licht gekleurde haar.

Deze trend wordt gecreëerd met highights en lowlights.

Lowlights zorgen ervoor dat er wat meer diepte en contrast wordt aangebracht in de haarkleur. Ook is het ontzettend mooi om bij de aanzet een klein stukje uitgroei te laten, of deze te creëren doormiddel van een blending techniek. Hierdoor loopt de kleur heel natuurlijk over van aanzet tot punt.

Het haar wordt bij deze prachtige trend getoned met zachte beige tinten.

Deep Chocolade Brown / Face framing highlights:

Bij deze haarkleurtrend wordt de aanzet gekleurd in een hele diepe en volle chocoladebruine tint. Deze kan doorlopen tot in de lengte en punten, waardoor er een prachtige egale kleur ontstaat.
Maar het is ook ontzettend mooi om de lengte en punten 1 of 2 tinten lichter te kleuren dan de aanzet. Wat dan weer voor meer contrast zorgt.
Ook wij zijn aan de slag gegaan met deze nieuwe trend, maar in plaats van lichtere punten hebben wij gekozen voor een face framing highlight.
Deze lichte highlight accentueert heel mooi de contouren van het gezicht. Dit geeft een zachte en frisse uitstraling.

Champagne pop:

Ben jij er niet aan toe om je prachtige blonde kleur tinten donkerder te maken dit najaar?
Dan is deze Champagne pop haarkleur echt iets voor jou!
Door de super populaire Barbie film is de platinablonde haarkleur deze zomer weer helemaal terug van weggeweest.
In de winter van 2023 en 2024 gaan wij deze ultra blonde haarkleur tonen tot een zachte en driedimensionale parelachtige kleur.
Denk hierbij aan lichte rosé- champagne en licht parelmoer tinten.
Met onze toners van Goldwell kunnen wij bij elke highlight en balayage klant een toner op maat mengen.