Haartrends 2023

In deze blog bespreken we de nieuwste haartrends voor het jaar 2023! Als je op zoek bent naar inspiratie voor je volgende kappersbezoek, lees dan verder. Onze experts hebben de meest opvallende en trendy haartrends van dit jaar verzameld en delen deze graag met jou. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe haarkleur, een gewaagde snit of juist subtiele veranderingen, wij hebben voor ieder wat wils.


Sandy blonde/ Mushroom blonde

Deze natuurlijke haarkleur trend heeft een zacht verloop van kleur met neutrale tinten. Bij de blondines een lichte zandtint en bij brunettes een softe champignon achtige kleur. Een zacht verloop met aan de aanzet een donkere tint die lichter uitloopt in de punten. Het kleurverschil is minimaal maar kan heel goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een faceframing color.Espresso hair

Dit diepe koffiebruin is perfect voor onze natuurlijke brunettes. Een gelijkmatige volle donkere tint met heel veel glans. Weet je niet helemaal zeker of je klaar bent voor een volledig donkere look? Met lowlights (donkere plukjes) creëren we meer diepte in je haar, zodat je de diepe espressokleur op een natuurlijke en zachte manier in je haar kunt laten schijnen.Cherry cola

Vind je een totaal rode haarkleur net iets te spannend, maar ben je toe aan iets nieuws? Dan is deze cherry cola kleur iets voor jou! Een mooie warme bruine tint met een vleugje rood. En is kleur echt jouw ding? Ga dan voor de cherry pop kleur. Dezelfde mooie rode tint als de cherry cola kleur maar dan helder en opvallend. Dé Goldwell kleur van 2023.Twilighting

Deze haarkleurtrend is een combinatie van twee eerder bekende kleuren. Highlights en balayage technieken zijn al jaren niet meer weg te denken uit de haarmode. De twilighting haartrend is een combinatie waarbij highlights rond het gezicht worden geplaatst en een balayage techniek wordt toegepast in de lengtes en punten. Hierdoor ontstaat een prachtige gelaagde look.Blonde blonder blondest

Gigi Hadid liep in september 2022 als model voor Tom Ford over de catwalk van de New Yorkse modeweek met een extreem blonde haarkleur. Nu blijkt het een van de haarkleurtrends van 2023 te zijn. Deze platinablonde kleur kan gebruikt worden met een volle dye, maar ook met veel babylights om toch wat meer diepte te behouden. Met een toner zorgen wij als haarstylisten ervoor dat het warme pigment uit het haar verdwijnt en je een mooie, helderblonde kleur hebt.Spicy copper

Deze kleur is helemaal hot dit voorjaar! Sinds Kendall Jenner op de Paris fashion week catwalk verscheen met een prachtige koperkleur, willen wij niets anders meer. Deze volle en natuurlijke koperkleur is perfect voor al onze lente- en herfsttypes! Heb je van nature licht rossig haar? Dan is deze haarkleur iets voor jou!