Trend 1: Cool bronde+ warm Brunette

De bronde haarkleur trend is een mix van blonde en bruine tinten. Er wordt gebruik gemaakt van een balayage techniek met natuurlijke kleuren wat voor weinig onderhoud zorgt.

Deze haarkleur trend is niet helemaal nieuw. In de loop van 2022 hebben we hem al vaker voorbij zien komen. Toen met enkel koele tinten. In het najaar van 2022-2023 mag deze trend ook gecombineerd worden met warme tinten.  Met onze toner service hebben wij de mogelijkheid om deze trend kleur voor elke klant op maat te maken.

Bij de brunettes onder ons is het geen blonde tint die we toevoegen aan de natuurlijke haarkleur maar een licht of donkere koperen tint. Doormiddel van lowlights of een volledige kleuring word de natuur kleur net wat donkerder gemaakt met een warm karakter. De perfecte herfst/ winter kleur.

Trend 2: Red  brunette

De koperen haarkleur is dit najaar helemaal hot, niet alleen bij de lichte haartinten maar ook bij de donkere bruinen kleuren kun je deze koper trend perfect toepassen! Wat wij begrijpen is dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Het kan zelfs soms een beetje heftig kan zijn. Daarom is er nu de koper brunette trend. Een koper kleur vermengd in een natuurlijke bruine haarkleur. De koperen gloed is subtiel aanwezig maar geeft net dat beetje extra sparkle aan je haarkleur!

Trend 3: Rich brunette

De chocolade bruine haarkleur trend is een diepe bruine kleur met ontzettend veel glans. Deze kleur kan een egale kleur zijn , maar kan ook gecombineerd worden met subtiele highlights en lowlights om een gemêleerd effect te creëren.

Deze kleur trend kan worden toegepast bij elke haarlengte en kan variëren van melk chocolade tot een diepe pure chocolade tint.

Trend 4: Money piece highlights

Je herinnert je vast wel de iconische money piece highlights van Billie Eilish.  Deze haarkleur trend is al best een tijdje helemaal hot en zal ook in het najaar van 2022-2023 niet verdwijnen. Met deze techniek kun je de beste vormen van je gezicht accentueren en zo je blik frisser maken.

De lichte plukken kunnen een zachte kleur zijn die dicht bij de natuurlijke haarkleur ligt, maar ook een uitgesproken knallende kleur om een echt statement te maken.