We Believe in Authentic beauty

Authentic Beauty concept is geïnspireerd en opgezet door kappers en vakmensen. Het doel is het creëren van een haarproductenlijn die bij de tijd van nu past. Eenvoudige producten die authentiek zijn en gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten.

Bij ABC geloven ze dat wat wordt weggelaten net zo belangrijk is als wat er in zit. Alle haarverzorging en – stylingsproducten zijn vegan en ontwikkeld met een free from formule. Dit wil zeggen dat de producten van Authentic Beauty concept vrij zijn van siliconen, sulfaten, parabenen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen. Hier zijn wij als kapsalon ontzettend blij mee omdat juist deze ingrediënten de natuurlijke haarkwaliteit aantasten en je reeds nieuwe kleur sneller doen terug lopen.

Het zijn producten met zorgvuldig geselecteerde pure ingrediënten. De transparantie van Authentic Beauty concept zorgt ervoor dat wij precies weten welke ingrediënten in de verschillende producten worden verwerkt en waar deze vandaan komen.

Wil je meer weten over Authentic Beauty Concept.

Kijk op www.authenticbeautyconcept.nl

Benieuwd welke producten van Authentic Beauty Concept het beste bij jouw haar passen? Vraag het aan stylist tijdens de behandeling!